Revenge ツ Napisano 22 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Odrazu powiem, nie znam Cie nie dostaniesz = nie pisz Konto oddam komus kto ma doświadczenie w grze flotą i oddam je dopiero wtedy jesli połączą UNIe lub wprowadzą nowy pomysł który sprawi ze bede musiał jedno konto oddac . http://scr.hu/0yl1/8z0r0http://scr.hu/0yl1/jhxat Czekam na chętnych i tych którzy ewentualnie poczekaja do łączenia UNIi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN10CITY Napisano 22 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 (edytowane) * Upominam za spam.Wiadomość typu " * " to nie wiadomość.Nawet jeśli edytowałeś post, pamiętaj by po edycji spot nie łamał regulaminu.hhsnake0 Edytowane 22 Marca 2015 przez hhsnake0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 22 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 vevo jak masz jakies zale to załoz temat i tam lamentuj Ja sie chetnie zgłosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 to i ja sie tez zglosze... @Revenge jestes mi cos winien... za konto na u8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolos88 Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 To ja tez się zglosze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 A ja tez wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 4 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Zglaszam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 4 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Zglaszam sie na bank oddam komus kto kupowal surke od NNa i mial bana za multi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi