eldo9013 Napisano 19 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Wieczny sen ma rację. Nie mogłem zaakceptować. Dzięki Panowie za wsparcie. Ale z nimi jak z fiskusem. Nie da rady wygrać Są bezlitościwi. Miałem się przerzucić z 'eldo9013' na to. Ale przez takie coś odechciewa mi się grać. Ps, do adminów. Powinniście większym drukiem dawać ikonkę 'REGULAMIN' bo szukam i nie widzę Ps. Nie kulturalnie czytać prywatne rozmowy:d Nie bd płakał za kontami, tylko co najwyżej się pożegnam. No cóź, to tylko gra:) Jak taka Wasza wola, proszę o usunięcie kont: eldo9013 i Razador. Proszę nie pisać postu pod postem.hhsnake0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 19 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Pisanie kolejnych tematów nie ma najmniejszego sensu.Ban został nałożony i jest to ban stały. Kolejny temat będzie karany zgodnie z regulaminem forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi