Ba'al Napisano 18 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) Witam! Trafiłem kolejną dziwną sytuację w grze. Otóż logując się wczoraj na grę miałem 8 nowych wiadomości z czego: - 3 skany planety- 4 wiadomości od graczy- 1 informacja o powrocie floty Jak zawsze skasowałem wszystkie wiadomości po za tymi od graczy a następnie wszedłem w kategorię wiadomości od graczy. Ku mojemu zaskoczeniu były tylko dwie nowe wiadomości od gracza Destiny po skasowaniu których zniknęła 4 przy kopercie (oznaczającą 4 nowe wiadomości). Za pierwszym razem nie zrobiłem zrzutów ekranu więc Destiny poradził mi abym wysłał zrzuty jak uda mi się powtórzyć błąd. Dziś rano odebrałem Niedługo później udało mi się powielić błąd i zrobiłem zrzuty. Tym razem Destiny napisał jedną wiadomość ale przy kopercie widniała "2". Gdy usunąłem tą jedną wiadomość to "2" zniknęła... Czy zliczanie nowych wiadomości działa poprawnie? Edytowane 18 Marca 2015 przez Ba'al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 18 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Problem występuje, gdy ja napiszę wiadomość masową.Taki problem nie wyskoczy w momencie, gdy zwykły gracz napisze do Ciebie wiadomość. Czasem może się pokazać, że otrzymałeś 3 a nawet 4 wiadomości a faktycznie przyjdzie tylko 1 - moja.Zgłoszę do deusa problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Problem nie powinien już występować, system wysyłał na różne uniwersa, w jednym miejscu było niedokładne przekazywanie danych i dlatego na uniwersum 8 naliczały się nadprogramowe wiadomości (których nie było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 19 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 @deusx dziś sytuacja się powtórzyła dla tego samego gracza Destiny. Otrzymałem od niego jedną nową wiadomość (z treści zgaduje, że była to masówka do wszystkich) ale na liczniku nowych wiadomości była "2". Gdy usunąłem tą wiadomość to zniknęła "2". Zrobiłem nowe zrzuty ale niestety musiałbyś podać adres bo tu już nie mogę załączyć (limit miejsca na załączniki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi