RapTowny Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witam i za razem żegnam was Zaczynając przygodę z ogam.online , miałem nadzieję na coś więcej , no ale się przeliczyłem . Gra nastawiona jedynie dla graczy którzy wykupują astaty . Reszta bez szans . Nawet Marshal mimo bardzo dużych umiejętności nie dał rady prześcignąć Morlog56 który nie umie grać i na ogół olewa grę , często zostawiał ogromne ilości surki na księżycu bez obrony . Przez pewien czas próbowałem ciężką pracą wspiąć się na wyższe miejsce w rankingu . Farmiłem parę miesięcy dzień i w nocy , w sumie ponad 40 tyś ataków , z czego nie latałem na małe ilości surki . Zrobiłem pare zadań z ekonomi i badań . Dało mi to 20 miejsce , a później mimo że jeszcze więcej farmiłem , nawet całymi nocami bez przerwy statki latały to i tak ciągle spadałem . Czemu ? Bo ciągle ktoś wydał sporo kaski i kupił flotę czy surke by zbudować super eko .Więc gra dla mnie straciła sens , bo farmiąc 24/7 i tak jest się do tyłu , no a więcej się już nie da . Jak kogoś podkusi napisać że spadałem bo dałem się złomować , to powiem tak , że nigdy nie dostałem poważnego złoma , jak już to tylko drobne statki , co nawet nie chciało mi się już ich wysyłać . W grę wydałem także sporo kasy , co miesiąc bank , geolog , czasem pola pod planety i naukowiec , i teraz w sumie nawet mi szkoda tej kasy , wolał bym kupić za to butelkę dobrej wódki wypić i zapomnieć że grałem . Na koniec pozdro dla gracza Daniwas , pomógł mi w podjęciu ostatecznej decyzji .Widać braki umiejętności no ale kaska zawsze pomoże . A i czy ty myślisz czasem ?Wysyłasz duże ilości GS , gdzie straty były by bardzo poważne , Prawie 109 mln Gs , Albo strasznie narwany jesteś albo stać cię na takie próby . Raport niszczenia ksiezyca:Szansa na zniszczenie moona: 83% Prawdopodobienstwo zestrzelenia GS: 22%Księżyc nie został zniszczony.Flota nie została zniszczona.Konto oddam komuś innemu , może będzie go stać na to by grać tu na poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi