ChRoScIk Napisano 24 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Witam. Deus co jest grane ? Nie moge sie zalogowac na u5 ... Nie ma takiego nicku ... Na u3 normalnie mnie loguje a na u5 nie ;/ Mozesz to sprawdzic ... Dzieki ChRoScIk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 No nicku nie ma. W wyszukiwarce nie znajduje. Mozesz na pw podac kordy matki albo jakiejś innej planety to sprawdze czy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Nick zmieniony na PanSzymok, podejrzewam, że 50 dni mineło bo od dłuższego czasu (iI) było i sam czekałem aż konto do kupienia będzie na moonowkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Sprawdziłem dokładnie, nie widzę twojego konta faktycznie.Kiedy ostatni raz się logowałeś ? Kordy matki ? edit: ostatnie twoje logowanie: 08.12.2014 19:19:15, niestety to oznacza, że konto może zostać przejęte, bo jest uznane przez nas za porzucone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi