froim Napisano 15 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mam problem przy komendzie zburz poprostu nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 15 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 bo to jedna wielka pomyłka człowieku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
froim Napisano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 no o na ciorta ta komenda w niektorych miejscach działa a w innych nie. Prejołem konto nieaktywne koles nawali tam kupe niepotrzebnych budynkow i co z nimi zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
froim Napisano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 chyba mam rozwiazanie jak działa cokolwiek buduj to jako drugie działa zburz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 15 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Być może nie miałeś wystarczającej ilości surowców aby coś zburzyć - niestety tutaj koszty burzenia wynoszą 1/2 kosztów budowy (bez sensu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN10CITY Napisano 15 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 A wystarczająco masz surowca aby zburzyć budynek? Nie działa jak jest go za mało proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
froim Napisano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 mam surke i d.... tylko wychodzi tak jak pisałem uruchamiam jakas budowe i jako drugie działanie zburz i wtedy działa, ale nie wszedzie nieraz działa bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi