Winiu Napisano 13 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Witajcie, chciałem dodać moją opinie na temat gry i jednocześnie oficjalnie się z Wami pożegnać dostałem dziś bana na SB pytając się deusx'a gdzie te tysiące graczy o których wspomniał w swoim nowym temacie, dostałem odpowiedz jaki to nie jestem zły i potraktowany banem "Witaj ! Jesteś osobą chętną do pomocy? Chcesz wyróżnić się pozytywnie na tle tysięcy ludzi?Poszukujemy 2 osoby na stanowiska operatorskie oraz jedną na stanowisko moderatora forum. Zapraszamy wszystkich chętnych do wysyłania podań na ogamtest@gmail.com, wymagamy wysokiej kultury osobistej." http://oi58.tinypic.com/2d9w9w9.jpg Szkoda że bana dostałem bo nie powiedziałem nic co jest zabronione. Administrator widać nie zna regulaminu SB który sam pisał Dzięki wszystkim graczom za gre graczom. Żeby nie pisać tematu kolejnego napisze tutaj:Oddam 2 konta. U3:Punkty 42.583.280.498.298 top 9pte 29700bln deu w banku. u8:Punkty 8.958.082.184.107 top22pte 29 pod koniec Lutego.600 bln deu w banku1.239.000 trytu. IN10CITY dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 13 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Winiu szkoda ale daj zostaw mi konto na U8, mam kumpla który chętnie ze mną poklika z góry dziekiwieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuraj Napisano 13 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 (edytowane) Chętnie zajmę się uni 3Gram na u 5 top 8 Edytowane 13 Lutego 2015 przez YOGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi