spieriz Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 2 1.000.000.000.000 Posiadaj planetę w każdej galaktyce (1 - 11). Da Ci to możliwość rozbudowania falangi, której zakres może osiągnąć całe uniwersum. Sprawdź ! System Oczekuje na wykonanie zadania 2. Obecnie 2Pomiń - brak nagrody za zadanie! Posiadam planety w każdej galaktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-marcel- Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Potwierdzam , też mam planety we wszystkich galach i taki sam komunikat wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Drobna korekta została wdrożona, błąd sprawdzony i nie będzie już występował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Oczekuje na wykonanie zadania 3. Obecnie 21Pomiń - brak nagrody za zadanie! Nie można pominąć tego zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basik Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Już można. Właśnie odebrałam nagrodę za jego wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Już można. Właśnie odebrałam nagrodę za jego wykonanie. Naucz się czytać. Napisałem, że nie można POMINĄĆ tego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Użyj falangi ponad 1000 razy. Naucz się łapania floty przeciwnika. Wielorazowe używanie falangi ma na celu rozpoznanie momentu zawrócenia floty (zniknięcia floty z radarów). Dzięki temu jest możliwe bardzo dokładne obliczenie czasu powrotu floty. Oczekuje na wykonanie zadania 4. Obecnie 127 30 minut temu wykonałem ok 200 skanów falangą. Licznik nic się nie zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 ja mam to samo nakilikałem się i nie wiem po co jak cały czas mam OBECNIE 127 no porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 (edytowane) Zadanie: Uzyskaj sumę wszystkich budynków na księżycu: 700. Falangi oraz teleporty pozwolą Ci na zaawansowane taktyki flotowe. Komunikat błędu: Oczekuje na wykonanie zadania 7. Obecnie 914(jakiś czas później) Oczekuje na wykonanie zadania 7. Obecnie 931konto: Alwego, uni5 edit: Już działa dzięki czemu zaliczyłem wszystkie dodane zadanka Edytowane 5 Lutego 2015 przez Alwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi