spieriz Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Czy OGam ulega powolnej germanizacji? http://cs-masa.pl/images/hosted/na_pewno_ja.jpg Sarius dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz ...??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 to za chwile zaczniemy na forum rozmawiac po niemiecku zeby nie obrazac mniejszosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 JA JA deusx to ma JAJA a nie gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ahahahahhahaha Czasem warto wejśc na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Czyżby doszło do złamania regulaminu forum? "Użytkownicy narodowości Polskiej mają nakaz porozumiewania się po Polsku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Czyżby nie? To wycinek z regulaminu SB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 3 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Czyżby nie? To wycinek z regulaminu SB... Ajjj fakt... Zasugerowałem się wypowiedzią @q4l i dlatego napisałem w stosunku do forum... Wracając do tematu w którym miejscu mamy tą "ciekawostkę przyrodniczą"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1408zet Napisano 15 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) nierozumiem dlaczego skarga nie jest po niemieckuprzecież szybciej dotrze Edytowane 15 Lutego 2015 przez 1408zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi