Revenge ツ Napisano 30 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Witam , może lepiej jest zrobi taki temat a nie pisac na SB o błędach . Będzie wiadomo jakie błędy są do wyeliminowania . Piszcie niżej a ja będe wpisywał w pierwszym poście aby było łatwiej Po krótcce Ważniejsze będą na czerwono Brak możliwości skanowania moona z podglądu galaktyki oraz skanowania planety Klikając "SZ" pod moonem szpiegowana jest planeta , natomiast nie działa przycisk "Szpieguj" przy planecie ( napis "SZ" zniknał i obok moona jest niewidoczna kropka , która służy do skanowania moona [uTRUDNIENIE]Z tego co mi wiadomo nie spadają Urlopy graczom nieaktywnym powyżej 50 dni Dziwne rozmiejscowienie ogólnego "MENU", brak wyśrodkowania(Problem nie występuje w Podglądzie w stylu"NOWY"http://s21.postimg.org/jj2ejfd5j/Bez_tytu_u.pngW zakładce "galaktyka" wyrównanie napisów "galaktyka" oraz "układ słoneczny" jest obecnie do lewej strony.Estetyczniej było by wyrównac do środkaNie działa zbieranie debrisu z poziomu galaktyki Wysyłanie floty na X:XXX:X z misją zbieraj. Niepoprawne dane.undefined? /537a48472f73c3833b055b7b0c284d51 Podczas lotu flot i chwilowej nieaktywności na koncie floty znikają i pojawia się komunikat " LImit automatu zostałwyczerpany proszę kliknąc ręcznie" Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Revenge ツ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 30 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Ale zdajesz sobie sprawę, że grozi Ci ban za wytykanie błędów administracji? Żeby nie było spamu: W grze dalej widoczna jest stara wersja serwera. Może specjalnie to nie przeszkadza ale jest to niezgodne z jakimikolwiek standardami nie wspominając o polityce implementacyjnej. Nie wspominając też, że źle świadczy o samej administracji. EDIT: Revenge zgłosiłem w tej grze dwa błędy... raz czekałem miesiąc aż po monicie łaskawie ktoś coś z tym zrobił a za drugim razem dostałem bana za sam monit... :] Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Ba'al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Ba'al no akurat ten temat ma na celu pomóc Administracji , prędzej czy później powstał by takowy . Będzie łatwiej deusowi naprawic . Skoro czekalismy tyle musimy to testowac , na pewno wiecej jest błędów ale nie mozna atakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 30 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 U mnie dziwnie się rozciągnęło menu.http://s21.postimg.org/jj2ejfd5j/Bez_tytu_u.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 30 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 U mnie dziwnie się rozciągnęło menu.http://s21.postimg.org/jj2ejfd5j/Bez_tytu_u.png Poprawnie jest tylko jeśli mamy włączony styl podglądu na "Nowy", w pozostałych innych jest identycznie jak napisał Neriel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 30 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Proszek aby w temacie były zamieszczane tylko informacje o błędach.Temat jest bardzo potrzebny, nie potrzeba nam kolejnego tematu który będzie zamknięty za spam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 30 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 W zakładce "galaktyka" wyrównanie napisów "galaktyka" oraz "układ słoneczny" jest obecnie do lewej strony. Uważam, że ładniej by było te dwa napisy wyśrodkować, ale to jedynie moja prywatna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 30 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 I może je zmniejszyć, liczby najwyżej 3 cyfrowe a miejsca na ~12 cyfr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 31 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Puściłem skan na moona. W raporcie był dopisek "Twoja flota została zniszczona" - to jak to się stało, że wróciła na planetę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 31 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Jak klikam w podgląd raportu wojennego (via wiadomości) to przy otwieraniu okna z raportem odświeża podgląd wiadomości. Po jakie licho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OXY Napisano 31 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 już odświeżało okno wiadomości po kliknieciu w raport przed upem, a problem z sondami również już był przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 31 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 już odświeżało okno wiadomości po kliknieciu w raport przed upem, a problem z sondami również już był przed Wcześniej tego nie zauważyłem. Po za tym skoro ktoś się bierze za gmeranie w strukturze gry to można to przy okazji poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 31 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Oj tak chłopaki nie możecie się czepiać. Odnoszę takie wrażenie, że czerpiecie z tego jakąś dziką satysfakcje. Proszę przestańcie wytykać ciągle administracji błędy - NIE DA SIĘ TEGO JUŻ CZYTAĆ. Deus będzie miał chwilę to to wszystko naprawi. TROCHĘ WYROZUMIAŁOŚCI DO JASNEJ CHOLERY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 31 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Oj tak chłopaki nie możecie się czepiać. Odnoszę takie wrażenie, że czerpiecie z tego jakąś dziką satysfakcje. Proszę przestańcie wytykać ciągle administracji błędy - NIE DA SIĘ TEGO JUŻ CZYTAĆ. Deus będzie miał chwilę to to wszystko naprawi. TROCHĘ WYROZUMIAŁOŚCI DO JASNEJ CHOLERY! To po co jest ten temat? :] Żeby nie było spamu: Gra działa niestabilnie - wszystko ładuje się +/- 20-30 sekund... X_X Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Ba'al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Oj tak chłopaki nie możecie się czepiać. Odnoszę takie wrażenie, że czerpiecie z tego jakąś dziką satysfakcje. Proszę przestańcie wytykać ciągle administracji błędy - NIE DA SIĘ TEGO JUŻ CZYTAĆ. Deus będzie miał chwilę to to wszystko naprawi. TROCHĘ WYROZUMIAŁOŚCI DO JASNEJ CHOLERY! OMG ... własnie po to jest ten temat żeby spisac błędy i jak deus wejdzie bedzie wiedziałco ma naprawiac ... Nie słuzy on do spamu wiec nie wiem co tu robisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoobyGirl Napisano 31 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Oj tak chłopaki nie możecie się czepiać. Odnoszę takie wrażenie, że czerpiecie z tego jakąś dziką satysfakcje. Proszę przestańcie wytykać ciągle administracji błędy - NIE DA SIĘ TEGO JUŻ CZYTAĆ. Deus będzie miał chwilę to to wszystko naprawi. TROCHĘ WYROZUMIAŁOŚCI DO JASNEJ CHOLERY! Oh you... zacny trol milordzie.... żeśmy się pośmiali ( )weź, bo ktoś jeszcze uwierzy Ostrzeżenie za spam.IWNF Edytowane 31 Stycznia 2015 przez I_Will_Never_Forget miszcz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Prace są wykonywane od wczoraj, za niedługo powinno wszystko wrócić do normy. Proszę o wyrozumiałość, powtarzałem kilkakrotnie że testy gonią testy i poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Wysyłanie floty na 3:239:8 z misją szpieguj. Błąd formularza owner == id. Możliwe jest wysłanie skana na własnego moona. Należy tę opcję usunąć, tak jak to jest na planecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iac Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 http://i57.tinypic.com/2wd5y8p.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi