LeeBrutal Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2010 Nazywam sie Tomek mam 20 lat. Interesuje sie pilka nozna i komputerem ogolnie.W ogame gram juz jakies 6 lat;p. Jestem z Jastrzebia-Zdroj;p wiec zbojnik-napisz z jakiego osiedla jestes;p. Ogolnie to Pracuje;p pozdro Cytuj
Gercio Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2010 wow kolejna osoba z Jastrzebia:Dczesctak btw ja jestem z Wodzislawia slaskiego:D Cytuj
Gość Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2010 Ooo hejka TomekCoz, ja jestem z Bogoczowca I milo, ze ekipa z j-bia sie zbiera tutaj ;- ) Cytuj
LeeBrutal Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2010 hehe z bogoczowca xD mam tam kumpla z ktorym siedzialem w sql nazywa Kamil Igielski (Igla) Cytuj
Gercio Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2010 ja znam Marcian Winkla , lukasza Miskiewicza , MAciejaGoralczyka kojazycie mzoe? Cytuj
LeeBrutal Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2010 Niw,nie Ja nie znam, bo Ja jestem dokladnie z Boryni ale Borynia nalezy do J-bia. A Wodzislaw tez jest spoko szkoda Oderki;p Cytuj
Gercio Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2010 walic odre:DLegia Legia Legia^^ Cytuj
Gość Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2010 ja znam Marcian Winkla , lukasza Miskiewicza , MAciejaGoralczyka kojazycie mzoe? Hahaha, znam ich dobrze.Miska i Winka : P z osiedla chlopaki kurde, normalnie jak rodzina tu jestesmy xD [ Dodano: Nie 06 Cze, 2010 ]A co do Igly, to tez znam - 2 bloki obok mieszka ; P Cytuj
HEROS Napisano 13 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwca 2010 Witamy cie Tomku !zycze ci spokojnej, dlugiej gry oraz wysokich % Cytuj
BlaraS Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Stycznia 2021 Witam, witam! Czas wracać! U21 czeka! ^^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi