LeeBrutal Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Nazywam sie Tomek mam 20 lat. Interesuje sie pilka nozna i komputerem ogolnie.W ogame gram juz jakies 6 lat;p. Jestem z Jastrzebia-Zdroj;p wiec zbojnik-napisz z jakiego osiedla jestes;p. Ogolnie to Pracuje;p pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witam Cie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 wow kolejna osoba z Jastrzebia:Dczesctak btw ja jestem z Wodzislawia slaskiego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ooo hejka TomekCoz, ja jestem z Bogoczowca I milo, ze ekipa z j-bia sie zbiera tutaj ;- ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeeBrutal Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 hehe z bogoczowca xD mam tam kumpla z ktorym siedzialem w sql nazywa Kamil Igielski (Igla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 ja znam Marcian Winkla , lukasza Miskiewicza , MAciejaGoralczyka kojazycie mzoe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeeBrutal Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Niw,nie Ja nie znam, bo Ja jestem dokladnie z Boryni ale Borynia nalezy do J-bia. A Wodzislaw tez jest spoko szkoda Oderki;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gercio Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 walic odre:DLegia Legia Legia^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 No witamy cie Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 ja znam Marcian Winkla , lukasza Miskiewicza , MAciejaGoralczyka kojazycie mzoe? Hahaha, znam ich dobrze.Miska i Winka : P z osiedla chlopaki kurde, normalnie jak rodzina tu jestesmy xD [ Dodano: Nie 06 Cze, 2010 ]A co do Igly, to tez znam - 2 bloki obok mieszka ; P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 13 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witamy cie Tomku !zycze ci spokojnej, dlugiej gry oraz wysokich % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlaraS Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Witam, witam! Czas wracać! U21 czeka! ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi