alien131 Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Witam, nie mogę dokończyć zadania 6 z kat. Ekonomia i infrastruktura. Wszystko mam zbudowane a gdy klikam na "sprawdź" otrzymuje komunikat : "Oczekuje na wykonanie zadania 6." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuraj Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Zbuduj wszystkie podstawowe budynki: Kopalnia metalu poziom 4, Kopalnia kryształu poziom 2, Ekstraktor deuteru poziom 1, Elektrownia słoneczna poziom 6, Fabryka robotów poziom 2 oraz Stocznia poziom 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wloodoorer Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 zrob ,imperium, przelicz i musu banglac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 nie wiem czy aby zaliczyło Ci to zadanie musisz być na tej planecie na której wszystkie te budynki są postawione, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien131 Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 o cholera, zapomnialem że wyburzyłem elektrownie. Sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi