anidiks Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 (edytowane) głowna strona do logowania sie nie otwiera jest komunikat nie mozna wyswietlic strony nie wyswietla się główna strona Edytowane 13 Stycznia 2015 przez anidiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 trzeba czytać forum http://forum.ogam.online/topic/19535-wielki-update-13-stycznia/?do=findComment&comment=133594 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 GDYBYS CZYTAL FORUM A NIE TYLKO NA NIM SPAMOWAL I DAWAL GLUPIE POMYSŁY TO BYS WIEDZIAŁ CZEMU . Prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 A widzisz Rev, ja nie wiedziałem, że to prace, bo te miały być wczoraj, a topic tutaj podlinkowany był edytowany hmmmmm gdy już serwer nie działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Wczoraj była edycja że przesunieta jest data . Ty mogles nie wiedziec ale On tylko tu spamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Treść może i była zmieniana, ale kto patrzy na tematy oznaczone jako "przeczytane" i będące gdzieś na dole listy "nowa zawartość" z ostatnią aktualizacją dwa dni temu. Od wczoraj oczekiwałem wiadomości na forum co i jak z aktualizacją i takowa się nie pojawiła. Generalnie bez niespodzianek - organizacja jak zwykle beznadziejna :] Pozostaje czekać i mieć nadzieję, że dzisiaj to jeszcze ruszy. Plazmator dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anidiks Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 informacje o przerwach mozna podawac wczesniej na stronie głownej do logowania nei zawsze si e czyta forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesiu Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ja przez te prace stracilem flote;/ mam nadzieje ze ludzie za to odpowiedzialni zrobia cos z tym i odzykam to co jest moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ja przez te prace stracilem flote;/ mam nadzieje ze ludzie za to odpowiedzialni zrobia cos z tym i odzykam to co jest mojeOGamtest@gmail.com pisz mail o zwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesiu Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 napisalem juz w zakladce kontakt teraz czekam tylko Ciekawe ile to potrwa;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi