zdzisLG Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 nie wiedzieć czemu ale skończyła mi sie przed wczoraj promocja 300% (250%,268% czy tam ile nie wnikam)W każdym razie wszyscy Jeszcze ją mają a mi się skonczyła..mam tylko zwykłego geologa+100% co jest grane ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 mi dalej działa u8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Mi również zniknął bonus.u3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plazmator Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 i mnie u8 DziadekDoOrzechow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 A gdzie pisze ze bonus wogole jest ?? bo jesli w pakietach pisze +300% to ja tez nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 A może bonus działał 7 dni i wygasł :> Bosnusy z reguły są chwilowe i się kończą. Trzeba się cieszyć, że został dany profit, jakikolwiek by nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozel Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Z reszta niektorzy klikneli wczesniej i promocja wczesniej sie zaczela, a niektorzy klikneli pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 W takim razie prawdopodobnie bonus obowiązywał nie ilość dni(7dni) a do określonej daty, po której wygasł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 moze i rzeczywiście obowiązywał tylko 7 dni ale to nie zmienia faktu ,ze miał działac do 10-tego(10.01.2015) a nie zadne 7 czy 10 dni. A gadanie ze trzeba się cieszyc ,ze w ogóle był jest conajmniej bez sensu ... miało byc 300% było mniej.... miało trwac do 10-tego trwało krócej...Nie widze tu zadnych powodów aby się z tego cieszyc...jesteśmy dymani na lewo i prawo i tyle w temacie... //Bacznie czytając każdy post oraz indywidualna próba zrozumienia każdego użytkownika i problemu nie mogła ominąć twojej osoby. Na ciągle nękający Cię problem znaleźliśmy po długich próbach rozwiązanie:stała blokada konta uchroni Cię przed dalszym oszukiwaniem ("dymaniem") na tym serwisie. Niestety innego rozwiązanie nie znalazłem, a ochrona i dobro użytkownika to nasz priorytet ! //deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No nie wiem u mnie bonus dalej działa i widać to po dziennym wydobyciu. Fakt jest taki, że miało działać do 10.01.2015 czyli do jutra i u mnie działa. Może to, że niektórym osobom nie działajest błędem w systemie i należy to sprawdzić?Deusx może znalazłbyś chwilkę czasu na rozeznanie problemu? Moim zdaniem każdy gracz powinien do jutra mieć bonus 300 % (ew. te 265 % czy ile tam wyszło) zgodnie z twoimi własnymi słowami - w przeciwnym wypadku jest to błąd. Pozdrawiam, Ba'al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 pokroić ich teraz ..mi nie działa mam 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon890 Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 MI działo tylko przez 3 dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 14 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Pewną tezą do problemu z wydobyciem jest to, że jeśli kupimy/wpadnie za 30 dni aktywnosci, geologa wtedy się wydobycie przywraca do normalnego stanu. Tutaj pytanie po raz kolejny do deusx'a co z tym zrobisz? dlaczego jedni mieli bonus przez 3 dni a inni mają juz 15 dzien. Na jednym uni mi się skończył 3 dni temu na drugim gdzie nie aktywowałem geologa nadal go mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi