anidiks Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Po długim okresie badań naukowcy przypadkowo odkryli sposób przechowywania materi i antymeteri oraz wykorzystania własciwości do poszukiwania bardziej wydajniejszego napędu i broni w ten sposób narodziła się nowa technologia anilihacyjna laczenia materi i antymaterii na jej bazie stworzono napęd i nowe statkiWymaganialaboratorium 17poziom bojowa 20napęd nadprzestrzenny 18 poziomkoszty badania na 1 poziommetal 10.000.000kryształ 20.000.000deuter 50.000.000wymagania dla 1 poziomu napedu anilihacyjnego5 poziom technologi anilihacyjnejwymagania dla statku anilihacyjnego6 poziom napędu anilichacyjnegostocznia 20 poziomwłaściwoscii koszty statkumetal 3.000.000kryształ 1.500.000deuter 600.000500.000 punktystrukturalne 4.500.000obrona 40.000atak 90.000predkość 4000zużycie paliwa deuter 300 Edytowane 1 Stycznia 2015 przez anidiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) yyyyyy... OK ale przestań pić.... Ostrzeżenie za spam. Proszę o konkretniejsze wypowiedzi w temacie.IWNF Edytowane 1 Stycznia 2015 przez I_Will_Never_Forget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) anidiks wcześniej dało się przeczytać to co napisałeś teraz po edycji już nie za bardzo Edytuj i popraw to. Edytowane 1 Stycznia 2015 przez hhsnake0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Po długim okresie badań nad własciwościami materii antymateri naukowcy opracowali wykorzystanie materii i antymateri do wykorzystania nowego napędu oraz stworzenia nowej broni i o większej sile rażenia.WymaganiaLaboratorium 17 poziomnapęd nadprzestrzenny 10 poziomtechnologia bojowa 14 poziomkoszta technologii anilihacyjnej na 1 poziommetalu:10.000.000kryształu 25.000.000dueteru 40.000.000 technologia anilihacyjna 5 poziom umożliwi badanie napedu anilihacyjnegokoszt 1 poziom napedumetal 20.000.000kryształ 35.000.000deuter 50.000.000uwaga kolejny poziom napedu anilihacyjnego zwiększa prekość staku o 50% do prekości podstawowejWymagania budowy statku anilihacyjnegostocznia 17 poziomnapęd anilihacyjny 5 poziompunkty strukturalne statku 3000obrona 30.000ataku 80.000prędkość podstawowa 5000ładowność 500zużycie deuteru 400 3000 punktów strukturalnych? A koszt statku? Bo wygląda, że będzie tańszy od lekkiego myśliwca, a walnięcie ma pomiędzy aurorą a gwiazdą śmierci, bliżej tej drugiej. Wymagania też śmiesznie niskie - my tu bilionami operujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anidiks Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 3000 punktów strukturalnych? A koszt statku? Bo wygląda, że będzie tańszy od lekkiego myśliwca, a walnięcie ma pomiędzy aurorą a gwiazdą śmierci, bliżej tej drugiej. Wymagania też śmiesznie niskie - my tu bilionami operujemy Racja koszta trzeba podnieść 1 milion metalu 500 tysiecy kryształu i deteru 250 tysiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Racja koszta trzeba podnieść 1 milion metalu 500 tysiecy kryształu i deteru 250 tysiecy Punkty strukturalne = koszt statku w metalu i krysztale. spieriz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anidiks Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) i do tego deuteru 250,000 Edytowane 1 Stycznia 2015 przez anidiks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Niech będzie i ten deuter. Ale na ilość punktów strukturalnych nie ma on wpływu. Popraw pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anidiks Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 juz sa zmienione koszta statku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 i koszty statkumetal 3.000.000kryształ 1.500.000deuter 600.000500.000 punktystrukturalne 5000 Przecież Ci pisałem na pw... właściwosci i koszty statkumetal 3.000.000+kryształ 1.500.000(...)=punkty strukturalne 4.500.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jak dla mnie pomysł nie jest zbyt trafiony.Potrzeba nam wielu zmian ale w innych sprawach.Dodatkowo autor powinien bardziej postarać się przedstawić swój pomysł. Dokładne obliczenia to podstawa a tutaj widać, że pomysł jest pisany na kolanie. Ja jestem na NIE. spieriz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Zgadzam sie z hhsnake0.Jest wiele ważniejszych rzeczy do zrobienia na chwilę obecną, dodatkowo nie widzę zastosowania nowego statku, brak szczegółowych i porządnie rozpisanych informacji na jego temat, same wymagania i koszt na niewiele się przyda, trzeba by było również rozpisać jego SD, silne oraz słabe strony. Stworzenie nowego statku tylko po to aby był, nie jest dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anidiks Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Dzieki za cenne uwagi zgadzam sie ze wprowadzenie nowych jednostek ma jakiś cel i faktycznie brakło tego liczyłem że to sie pojaiw w trakcie dyskusji ale cóz mam nadzieję że zmiany bedą któe urozmaicą gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 To jak najbardziej może się pojawić w dyskusji, ale aby rozpocząć dyskusję, trzeba mieć porządne podstawy. Twój projekt niestety jest napisany dość chaotycznie, nieczytelnie i z błędami technicznymi (takimi jak punkty strukturalne o których mówił Alwego). Spróbuj zrobić to wszystko jeszcze raz, porządnie opisane wraz z tym, co ma zmienić w grze wprowadzenie tej nowej jednostki, a na pewno rozwinie się dyskusja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anidiks Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 przemyśle to jeszcze raz na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 23 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 (edytowane) to ja mam leprzy pomysł; żeby zrobić statek '' anidiks-owy ''wymagania:Labolatorium: 20Tech. Szpiegowska 20Komputerowa 20Nadprzestrzenna 18Stocznia 10(co do punktow struktóralnych nie jestem pewny, ale opis i działanie statku wygladało by nastepujaco)Kiedy statek anidiks-owy dociera na wroga planete (z misja stacjonuj)wychodzi zniego pełno małych anidiks-ów pełnych głupich pomysłów.Szybko rozpzrestrzeniaja sie po planecie wszystko mieszają;- zawracaja latajace floty, zmieniaja misje transportuj na atakuj- bawia sie falanga aż braknie deuteru- kupuja najdroższy tryt od graczy- robia FS-y z planety- anuluja badania- buduja magazyny na ksiezycu...żeby powstrzymać małe anidiks-y trzeba zatakować, lub ostrzelać planete gracza, od krórego wzieła sie nazwa statkuW tedy niepocieszone anidiks-y wracaja do domu... Edytowane 23 Listopada 2015 przez GREGx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 23 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Proponuję iść się leczyć delikatnie mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Power. Napisano 24 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 (edytowane) Komuś się gry pomyliły Edytowane 24 Listopada 2015 przez Power. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 24 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 no do stu dziurawych recyklerów, to był taki żart ; statek anidiksowy od gracza anidiks...jak szalec to szalec na całego , to był taki żart ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 24 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Proponuję iść się leczyć delikatnie mówiąc Wszyscy ktorzy tu graja chyba powinni MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 24 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Wszyscy ktorzy tu graja chyba powinni rozbawiłes mnie do łes Astek ... ... a tym bardziej ze to jest prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 24 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 A ja się nie chcę leczyć wolę pić i palić ps temat w sumie jest niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 24 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 A ja się nie chcę leczyć wolę pić i palić ps temat w sumie jest niezły A powinieneś zresztą jak my wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 1 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Tak jak się zastanawiam to ktos tu się chyba powinien naprawdę leczyć Ciekawe kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi