BeRnI Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ... tak 250% wydobycia z wykupionym geologiem, bez geologa jest 150%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Prawdopodobnie masz nieprawidłowe dane na temat wydobycia podstawowegoPrzeliczaniem "prezentu" zajmowały się trzy osoby (Ja Neriel Speriz) i każdy uzyskał wynik na poziomie 250 - 270%Najlepiej sprawdź wartość podstawowego wydobycia przez zakładkę "Zadania" Edit: Istnieje możliwość że geolog nie kumuluje się z Bonusem noworocznym nie mam jednak potwierdzenia Edytowane 2 Stycznia 2015 przez KarolRadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Dane są prawidłowe z mojego kalkulatora z dokładnością +/- 100 jednostek metalu na dobę.Może Ci co mieli wykupionego geologa dostali prezent w postaci 150%, a Ci co nie mieli 250%, Edit Przeliczaniem "prezentu zajmowały się trzy osoby (Ja Neriel Speriz) i każdy uzyskał wynik na poziomie 250 - 270%A brali pod uwagę wykupionego geologa? Edytowane 2 Stycznia 2015 przez BeRnI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Zgadza się według moich obliczeń geolog nie kumuluje się z bonusem noworocznymNajprawdopodoniej u każego wydobycie zostało podniesione do poziomu 250 - 280% bez względu na to jakie dodatki ma wykupione Wychodzi więc na to że najbardziej skorzystali Ci którzy nie mieli geologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Myślę, że aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości powinny być jasno określone zasady każdego bonusu/prezentu. Obecnie widnieje napis "300% wydobycia na nowy rok - kliknij !" i każdy czytający pomyśli, że dostał 300 % wydobycia podstawowego. Ja osobiście nawet w najczarniejszym scenariuszu nie spodziewałbym się, że Ci co wykupili geologa dostaną po d... :D Wychodzi więc na to, że nikt nie został jakoś mocno oszukany a jedynie poważnie kuleje przepływ informacji na linii admin - reszta teamu - gracze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Podsumowując:Każdy dostał bonus w postaci ustawienia wydobycia na poziomie około 300% podstawyNiezależnie od tego czy mieli wykupionego geologa czy też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Nikt na tym nie stracił, jednynie trochę czasu na obliczenia, ale niesmak pozostaje. Miało być 300% podstawowego wydobycia, jest 250%, a Ci co mieli wykupionego geologa 150%.... Standard.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Wydobycie faktycznie nie osiągało 300%, lecz mniej - nie będziemy liczyć ile, natomiast jako rekompensatę za wprowadzenie w błąd będzie przedłużenie tego dodatku do 10 stycznia. hhsnake0 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi