BeRnI Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Stycznia 2015 ... tak 250% wydobycia z wykupionym geologiem, bez geologa jest 150%. Cytuj
KarolRadom Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Prawdopodobnie masz nieprawidłowe dane na temat wydobycia podstawowegoPrzeliczaniem "prezentu" zajmowały się trzy osoby (Ja Neriel Speriz) i każdy uzyskał wynik na poziomie 250 - 270%Najlepiej sprawdź wartość podstawowego wydobycia przez zakładkę "Zadania" Edit: Istnieje możliwość że geolog nie kumuluje się z Bonusem noworocznym nie mam jednak potwierdzenia Edytowane 2 Stycznia 2015 przez KarolRadom Cytuj
BeRnI Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Dane są prawidłowe z mojego kalkulatora z dokładnością +/- 100 jednostek metalu na dobę.Może Ci co mieli wykupionego geologa dostali prezent w postaci 150%, a Ci co nie mieli 250%, Edit Przeliczaniem "prezentu zajmowały się trzy osoby (Ja Neriel Speriz) i każdy uzyskał wynik na poziomie 250 - 270%A brali pod uwagę wykupionego geologa? Edytowane 2 Stycznia 2015 przez BeRnI Cytuj
KarolRadom Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Stycznia 2015 Zgadza się według moich obliczeń geolog nie kumuluje się z bonusem noworocznymNajprawdopodoniej u każego wydobycie zostało podniesione do poziomu 250 - 280% bez względu na to jakie dodatki ma wykupione Wychodzi więc na to że najbardziej skorzystali Ci którzy nie mieli geologa Cytuj
Ba'al Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Stycznia 2015 Myślę, że aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości powinny być jasno określone zasady każdego bonusu/prezentu. Obecnie widnieje napis "300% wydobycia na nowy rok - kliknij !" i każdy czytający pomyśli, że dostał 300 % wydobycia podstawowego. Ja osobiście nawet w najczarniejszym scenariuszu nie spodziewałbym się, że Ci co wykupili geologa dostaną po d... :D Wychodzi więc na to, że nikt nie został jakoś mocno oszukany a jedynie poważnie kuleje przepływ informacji na linii admin - reszta teamu - gracze Cytuj
KarolRadom Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Stycznia 2015 Podsumowując:Każdy dostał bonus w postaci ustawienia wydobycia na poziomie około 300% podstawyNiezależnie od tego czy mieli wykupionego geologa czy też nie Cytuj
BeRnI Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Stycznia 2015 Nikt na tym nie stracił, jednynie trochę czasu na obliczenia, ale niesmak pozostaje. Miało być 300% podstawowego wydobycia, jest 250%, a Ci co mieli wykupionego geologa 150%.... Standard.... Cytuj
deusx Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Stycznia 2015 Wydobycie faktycznie nie osiągało 300%, lecz mniej - nie będziemy liczyć ile, natomiast jako rekompensatę za wprowadzenie w błąd będzie przedłużenie tego dodatku do 10 stycznia. hhsnake0 dodał reakcję 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi