destis Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Wpadłem na pomysł aby wprowadzic skille/umiejętności, polegające na ulepszaniu naszych planet,flot,obrony itp.Umiejętności można by było ulepszać za surowce i tryt a ulepszanie ich wymagało by różnych przediałów punktowych. przykład:Poziom1 - 100.000.000.000Poziom1 - 1.000.000.000.000Poziom1 - 10.000.000.000.000itp do poziomu max 5-7 Na każdym z poziomów dostępne były by od 1-2 umiejętności (ile by ich było zależy od twórcy). Każda umiejętnosć miała by maxymalnie poziom 10, ulepszanie tak jak wspomniałem, surka, tryt + czas stały (przykładowo 168h (7dni)) przykładowe 3 umiejętności:- Umiejętność "Ulepszone baki paliw" Każdy poziom zmniejsza o 3-4% ilość spalanego paliwa (deutru) podczasz lotów - Umiejętność "Bankowość" Każdy poziom zmniejsza o 0,5% prowizję w banku - Umiejętność "Kolonizator" MAX POZIOM 5 Każda umiejętnosć odblokowuje dodatkowy slot na skolonizowanie planety (przy max poziomie 20podstawowe +5 z umiejętności) Uwagi:wszystkie napisane tutaj ilości są przykładowe mojej mysli, wszystko do ustalenia przez twórce. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez destis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 rużnychże jakich? //warn za spam !//deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Jesli juz masz jakis pomysl to chociaz ortograficznie to popraw ... Jestem na nie gdyz jest wiecej pomyslow lepszych ktore powinny zostac wprowadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OXY Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Również jestem na nie, są lepsze tematy bardzo sprecyzowane, w sumie gotowe do realizacji.Spalanie możesz sobie zrobić za tryt i wg mnie więcej koloni nie jest potrzebne, chyba że jako lotka, za szybko ludzie by robili zadania z eco //warn za spam !//deusx Drogi szefie, spamu niech się IWNF czepia, a szef niech wkońcu zajrzy do tematów spieriza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anidiks Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 to bezsensu lepiej co inneog wprowadzic w to miejsce inne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi