Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wpadłem na pomysł aby wprowadzic skille/umiejętności, polegające na ulepszaniu naszych planet,flot,obrony itp.

Umiejętności można by było ulepszać za surowce i tryt a ulepszanie ich wymagało by różnych przediałów punktowych.

przykład:

Poziom1 - 100.000.000.000

Poziom1 - 1.000.000.000.000

Poziom1 - 10.000.000.000.000

itp do poziomu max 5-7

Na każdym z poziomów dostępne były by od 1-2 umiejętności (ile by ich było zależy od twórcy).

Każda umiejętnosć miała by maxymalnie poziom 10, ulepszanie tak jak wspomniałem, surka, tryt + czas stały (przykładowo 168h (7dni))

przykładowe 3 umiejętności:

- Umiejętność "Ulepszone baki paliw"

Każdy poziom zmniejsza o 3-4% ilość spalanego paliwa (deutru) podczasz lotów

- Umiejętność "Bankowość"

Każdy poziom zmniejsza o 0,5% prowizję w banku

- Umiejętność "Kolonizator" MAX POZIOM 5

Każda umiejętnosć odblokowuje dodatkowy slot na skolonizowanie planety (przy max poziomie 20podstawowe +5 z umiejętności)

Uwagi:

wszystkie napisane tutaj ilości są przykładowe mojej mysli, wszystko do ustalenia przez twórce.

Edytowane przez destis
Napisano

Również jestem na nie, są lepsze tematy bardzo sprecyzowane, w sumie gotowe do realizacji.

Spalanie możesz sobie zrobić za tryt i wg mnie więcej koloni nie jest potrzebne, chyba że jako lotka, za szybko ludzie by robili zadania z eco :)

//warn za spam !
//deusx

:omg: Drogi szefie, spamu niech się IWNF czepia, a szef niech wkońcu zajrzy do tematów spieriza.

• 2 tygodnie później...