Szef Napisano 5 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 jak w temacie ... pisac w grze nik kloda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konormm Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 a moze jakies prosze czy cos. Anie ze szukam chetnych na proby moonowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 eee ja sie nie prosze zeby mi kulki walili tylko pytam kto chetny ... korzysc obopolna moon za moon po co sie wogole pultasz mi w temacie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konormm Napisano 6 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 tak??? A napisales ze jak tobie zrobia moona to i ty zrobisz?? napisales tak? [ Dodano: Nie 06 Cze, 2010 ]a tak po za tym to temat chyba do zamkniecia bo chetnych nie widze a stoi juz 23h bez odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 chetni sa tylko napisalem by pisac w grze....zgadzam sie do zamkniecia temat bo juz mam moony.... ps.. a ty sie spuszyles chyba bo nie masz nic innego do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Zamykam na prosbe Autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi