Plazmator Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Witam tu Plazmator u7 gram na komórce. I nie mogę skasować. Wiadomości. Próbowałem. Ze sto razy, oraz blad w czasie skończenia badan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Ja nie widzę tam błędy, co konkretnie ? Badania też mi się skracają bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Chodziło chyba o skończenie nie skrócenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Czasem po prostu sa bledy z kasowaniem wiadomosci , niby kasujesz ale one nadal sa , sporadycznie na telefonie mialem ostatniio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plazmator Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Wiadomości. Nie mogę skasować gram nabtel, a czas zakończenia badan o godz sie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plazmator Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Błagam Skasujcie mi wiadomości przeczytane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi