lorakk Napisano 10 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Witam tutaj lorak, starsi gracze z uni 2 napewno mnie kojarzą. Przez ponad rok nic innego nie robiłem tylko gromadzilem surowce, jakiś czas temu zauważyłem ze uni 2 i 3 zostało połączone jednak mojego konta tutaj nie ma, szkoda bo kiedyś dużo pracy w nie wlozylem. Pisałem już o tym ale nikt nie udzielił mi odpowiedzi czy mogę odzyskać konto czy nie, dlatego też pisze tutaj. Pozdrawiam i czekam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 10 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Nie ma możliwości odzyskania konta z u2. § 4 Warunki zawierania i rozwiązywania umów3. Aktywność użytkownika minimum raz na 50 dni, po tym czasie Właściciel zastrzega sobie prawo do wypowiedzenia umowy i usunięcia bądź przekazania zarejestrowanego bezpłatnie konta w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorakk Napisano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Tak, z tym ze byłem aktywny raz na tydzień, czasami raz na 2 tyg. aby wpłacić surowce do banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 10 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Ponawiam odpowiedź:Konto zostało bezpowrotnie utracone.Uniwersum 2 nie istnieje od ponad roku. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi