Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Dziś próbowałem wyszukać poprzez wyszukiwarkę po nicku gracza "hiena". Poniżej zamieszczam wynik wyszukiwań jaki otrzymałem... WTF? o.O

• 5 tygodni później...
Napisano (edytowane)

Czy ktoś zamierza zająć się problemem? Problem dalej występuje tym razem w stosunku do gracza Coma i Comander (obaj wyszukuje jako graczy top 8 ) :)

Edytowane przez Ba'al
Gość I_Will_Never_Forget
Napisano

Sprawę przekażę deusowi gdyż mógł nie zauważyć tematu. Tematu nie zamykam, proszę o informację za kilka dni czy błąd dalej występuje.

Napisano

deusx, dzięki za reakcję ale problem dalej występuje. Owszem z tego co pisałeś gracz hiena2 miał jakiś problem z planetą, której nie było ale pozostał problem podstawiania miejsca gracza dla wszystkich wyszukanych wyników. np. jak piszę w wyszukiwarce frazę "coma" otrzymuje:

1. gracz: coma miejsce: 7

2. gracz: commander miejsce: 7

Inny przypadek jak wpisałem frazę "darth". Tu otrzymałem:

1. gracz: Darth miejsce: 29

2. gracz: DarthMistic miejsce: 29

3. gracz: DarthSidious miejsce: 29

Przypadki można mnożyć... :)

To, że wyszukiwarka wyszukuje wszystkich graczy posiadających w nazwie podaną frazę to super - bardzo to ułatwia i dobrze, że to tak działa jednak dobrze było by jeszcze gdyby przy każdym graczu wyświetlane było miejsce na jakim faktycznie się znajduje... :)

Nie wykluczone, że jest to jeszcze inny problem, który przy okazji tej sprawy ujrzał światło dzienne :)