Ba'al Napisano 30 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Witam, Dziś próbowałem wyszukać poprzez wyszukiwarkę po nicku gracza "hiena". Poniżej zamieszczam wynik wyszukiwań jaki otrzymałem... WTF? o.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Czy ktoś zamierza zająć się problemem? Problem dalej występuje tym razem w stosunku do gracza Coma i Comander (obaj wyszukuje jako graczy top 8 ) Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Ba'al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Sprawę przekażę deusowi gdyż mógł nie zauważyć tematu. Tematu nie zamykam, proszę o informację za kilka dni czy błąd dalej występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Spoko, okres jest raczej urlopowy więc nic się nie stało... Będę monitorował na przykładzie dwóch powyższych czy jest już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Błąd dalej występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Sprawa załatwiona, użytkownik wynagrodzony za rzetelne przypomnienie o błędach, które nie powinny mieć miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 deusx, dzięki za reakcję ale problem dalej występuje. Owszem z tego co pisałeś gracz hiena2 miał jakiś problem z planetą, której nie było ale pozostał problem podstawiania miejsca gracza dla wszystkich wyszukanych wyników. np. jak piszę w wyszukiwarce frazę "coma" otrzymuje: 1. gracz: coma miejsce: 7 2. gracz: commander miejsce: 7 Inny przypadek jak wpisałem frazę "darth". Tu otrzymałem: 1. gracz: Darth miejsce: 29 2. gracz: DarthMistic miejsce: 29 3. gracz: DarthSidious miejsce: 29 Przypadki można mnożyć... To, że wyszukiwarka wyszukuje wszystkich graczy posiadających w nazwie podaną frazę to super - bardzo to ułatwia i dobrze, że to tak działa jednak dobrze było by jeszcze gdyby przy każdym graczu wyświetlane było miejsce na jakim faktycznie się znajduje... Nie wykluczone, że jest to jeszcze inny problem, który przy okazji tej sprawy ujrzał światło dzienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi