spieriz Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Nie działa opcja "edytuj" przy własnych celach w zakładce "flota", przy wyborze kordów lotu.Obojętnie co by się wpisało, zawsze jest błąd "błędne dane formularza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Nie można wpisać obojętnie czego, ponieważ wtedy możesz spowodować błąd. System sprawdza wpis i jeżeli ten wykracza poza galaktykę bądź układ to pojawi się właśnie taki komunikat. Innymi słowy nie można wpisać np, 12:455:10 czy 9:555:50 kordy muszą się zgadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Deusx, mi tego tłumaczyć nie musisz miałem na myśli ze obojętnie jakie kordy mieszczące się w wymaganym przedziale wpisze, zawsze jest ten błąd. Jak chce zmienić np z 1:111:16 na 2:111:16, też jest błąd. Obojętnie na jakie kordy bym chciał wpisać, zawsze będzie ten błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 No nie zawsze. U mnie bywało chyba takie coś ale teraz jak sprawdzam to niby się zmienia bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 No to nie wiem. U mnie (spieriz, u8) jeszcze nigdy nie udało się pomyślnie zedytować kordów w celach.Nawet jeśli go otworzę, nic nie zmienię (zostawię wszystko tak jak było wcześniej) i dam "zapisz", to również wyskakuje ten sam błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Mam dokładnie to samo co spieriz....a denerwuje to czasem jak się często lotkę zmienia.jedyna rada jak na razie to usuwać stary cel całkowicie i zrobić nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Problem dalej istnieje.Da radę naprawić? Nie powinno Ci to zająć więcej niż 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 8 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 A ja bym rozszerzył propozycję i przy raporcie szpiegowskim powinna być ikonka z opcją 'dodaj jako cel'. Neriel dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 duuużo dużo wcześniej deusx obiecał symulację rakietową do raportu chciałbym to zobaczyć w końcu, myślę że to również jest bardzo niewiele roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Błąd dalej występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Błąd był przy edycji, jeżeli wpisało się 16 planetę, wszystko inne można było zedytować. Zostało to poprawione w plikach update, czyli na uniach będzie jutro, 22 stycznia, ponieważ wszystko defacto już mam gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi