huba Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) Mam kumpla, który pojechał za pracą na wyspy, ale nie bardzo mu się tam powodzi. Poprosił mnie o pożyczkę. Wiecie, jak mógłbym mu przesłac te pieniądze? Edytowane 20 Listopada 2014 przez huba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Tu coś znalazłem http://lmgtfy.com/?q=Jak+przela%C4%87+pieni%C4%85dze+z+Polski+do+Irlandii%3F Catalyst dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srebrnik Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Gdzieś tutaj był już chyba jakiś podobny temat i tam wtedy pisałem o Grosiku lub Easysend. Grosik z tego co wiem w PL niedziała, Easysend jak najbardziej, Koszta są bardzo podobne - więc próbuj właśnie przez Easysend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huba Napisano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 No, rzeczywiście, był tutaj taki wątek, tylko nie wiedziałem, że można też z Irlandii do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 a spróbuj tutaj http://www.pocztowy.pl/blog/2014/06/10/szybkie-przelewy-zagraniczne-dla-kazdego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huba Napisano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 mg4, ale ja tam za 2 tysie zapłacę ponad 100 złotych opłaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 aha,no to PAY PAL nie obsługuje ?? to dość popularny i znany serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi