stopek111 Napisano 16 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Witam Serdecznie zakladam zapytanie do ADMINISTRACJI i DO SZEFA . Czy cos wiadomo o tym nowym zadaniu na uni 8. Wydaje mi sie ze juz kazdy stracil cierpliwosc o zadawaniu takich owych pytam o terminy . Ale bez zlosci chce wiedziec kiedy to nastapi . Bardzo prosze odpowiednie osoby na odpowiedz tego pytania . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Pisałem o tym, że nie chce podawać dokładnej daty wprowadzenia aby nie przedłużać terminów. Zadania są w praktyce skończone, trwa ich testowanie od jakiegoś czasu (ponieważ są złożone) oraz w między czasie dodawanie drobnych między gównymi. Nie chcę podawać daty, aby nie przekładać terminów, tę również ciężko określić. Początek grudnia to jedyne, co mogę podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi