huba Napisano 7 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Hej, orientuje się ktoś może czy można przesłać między Polską a Wielką Brytanią pieniądze w jakiś i9nny sposób niż zwykłym przelewem? Ja mam konto w Polsce i chcialbym coś przesłać na konto kogoś, kto jest w Wielkiej Brytanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 7 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 paypall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srebrnik Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 W PayPal masz Transakcje międzynarodowe: Od 0,9% do 2,0%, jeśli płatność pokrywana jest z salda konta PayPal (w przypadku przewalutowania środków) lub do 4,9% + 1,35 PLN w przypadku użycia karty kredytowej lub debetowej. Czyli im więcej wysyłasz, tym więcej zapłacisz. Zainteresuj się lepiej Easysend. Tam masz stałe opłaty. Jaką kwotę chcesz przelać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huba Napisano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Właśnie chodzi o kwotę 3000 zł, więc trochę duża by była ta opłata, gdyby naliczać ja procentowo. Ale ile by to kosztowało przez easysend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srebrnik Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 To przelew takiej kwoty według aktualnego cennika będzie Cię kosztował 9 zł Powaga. Przy czym kurs też niewiele różni się od tego kantorowego. Krótko mówiąc jedna z tańszych opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Kursy w banku są dużo gorsze niż w Kantorach. W moim mieście różnica kupna sprzedaży w kantorze to około 3-4gr,w banku ponad 30gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Jeśli chodzi o transakcje wymiany walut + przelewy zagraniczne, polecam kantor.aliorbank.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ta nie ma z WB do Polski ja tu zarabiam a ten jakies normalnie mi tu przelewy ZAKAZ normalnie ZAKAZ xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huba Napisano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Założyłem konto i musiałem przesłać im skan dowodu osobistego, aby potwierdzić tożsamość i przelew już leci do uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi