MrWhite Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Witam,Chciałem dziś sprawdzić jak tam stoję w zadaniu z działu flota zniszcz tj. 9 150.000.000.000.000 Zniszcz 100 księżyców o średnicy co najmniej 5.000. Sprawdź ! po kliknięciu w sprawdź dostaje komunikat: System Wykonałeś wszystkie zadania z kategorii. Universum 7 nick MrWhite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 szkoda ze wody niewypłaca mam to samo choc na innym zadaniu MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruse Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 zglaszalem to juz...kilka dni temu chyba i jak narazie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 2 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 ja mam to samo... wiec skoro bylo zglaszane i znow nie zostaly podjete zadne kroki w tej sprawie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi