IN10CITY Napisano 15 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Witam. Błąd zauważyłem dopiero teraz bo zadania z ekspedycji jakoś odstawiłem na dalszy plan.A mianowicie dotyczy to ilości wykonanych expów, po fuzji U6 z U7 ilość wykonanych misji wyzerowała się przez co muszę od nowa stukać do 1500 aby dostać trochę wody, a miałem spokojnie xxxx więcej. Proszę o zajęcie się tematem w miarę oczywiście mocy przerobowych, a innych graczy, którzy również przenieśli konta osprawdzenie czy u was również wystąpił takowy błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 16 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Jop temat juz gdzies był poruszany,ale tych mocy przerobowych brakuje MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Proszę o wiadomość bezpośrednio z formularza gry (Kontakt -> błąd gry), podając tam nick używany na u6 (jeżeli jest taki sam proszę to potwierdzić) oraz opis o braku ekspedycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi