IN10CITY Napisano 15 Października 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Października 2014 Witam. Błąd zauważyłem dopiero teraz bo zadania z ekspedycji jakoś odstawiłem na dalszy plan.A mianowicie dotyczy to ilości wykonanych expów, po fuzji U6 z U7 ilość wykonanych misji wyzerowała się przez co muszę od nowa stukać do 1500 aby dostać trochę wody, a miałem spokojnie xxxx więcej. Proszę o zajęcie się tematem w miarę oczywiście mocy przerobowych, a innych graczy, którzy również przenieśli konta osprawdzenie czy u was również wystąpił takowy błąd. Cytuj
ASTEK Napisano 16 Października 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Października 2014 Jop temat juz gdzies był poruszany,ale tych mocy przerobowych brakuje MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj
deusx Napisano 17 Października 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Października 2014 Proszę o wiadomość bezpośrednio z formularza gry (Kontakt -> błąd gry), podając tam nick używany na u6 (jeżeli jest taki sam proszę to potwierdzić) oraz opis o braku ekspedycji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi