pebenek Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Czy ktoś z Was może zna się tutaj na telefonach? W abonamencie obecnie zaproponowali mi kilka telefonów ale najbardziej ciekawe i w miarę sensowne wydały mi się dwa.Lg L90:http://najtaniej.co/produkt/telefony/lg-l90-d405n.htmlOraz Lg G2 z dopłatą 100 zł:http://najtaniej.co/produkt/telefony/lg-g2-mini.htmlW zasadzie to w parametrach są podobne tylko Lg G2 mini ma Lte.Czy warto jest za tę funkcję płacić te 100 zł więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 To są podobne telefony, z tymi samymi bebechami. Taki sam procesor, pamięci. Jedynie różnica w wyglądzie (pamiętaj że G2M ma przyciski na tylnej klapce, żadnego z boku czy na froncie), lepsza wideokamera w G2M, nie wiem jak z filmami. LTE? Zależy czego oczekujesz. Do szybkiego internetu się nadaje, ale bateria schodzi niewiarygodnie szybko , a normalne 3G w zupełności wystarcza do płynnego przeglądania internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Proponuję pooglądać recenzje na YT.Tam dokładnie opisują szczegóły których nie zobaczysz w specyfikacji, np. ja mam Sony Xperia Z1 Compact, aparat 20,7 Mpx ale ta ilość pikseli guzik daje, ponieważ zastosowano tu tak intensywne algorytmy odszumiające, że 8 Mpx w Samsungach daje większą szczegółowość. Możesz też przejść się do salonu i zobaczyć jak się te fony trzyma.Zwróć uwagę np. na czujnik światła w G2 mini - jest po lewej stronie. Jeśli trzymasz telefon poziomo w taki sposób, że go zasłonisz to albo będzie się ciągle przyciemniać ekran, albo ew. na stałe ustawisz jasność na maxa Co do LTE to po prostu sam siebie zapytaj czy będziesz tej technologii używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi