Frustru Napisano 11 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Witam wszystkich nazywam się Karol, mieszkam w Puławach. Z O.G miałem dość długą styczność około 3lat, potem jakoś straciłem ochotę do gry,ale teraz wracam pograć trochę 4fun i to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 11 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Siema miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozel Napisano 11 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 jakie uni? miłej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 11 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Witamy Puławy są mi znane, piękne miasteczko Powodzenia w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN10CITY Napisano 11 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Witamy, Pierwszego złoma na szczęście :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 25 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 ciągle wracam myślami do czasów IUNG witamy i życzymy miłej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makarwesta Napisano 27 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 hejo jak się macie?ja też już gram i jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikas22 Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlaraS Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi