Skocz do zawartości

Konsola z move

MrWhite

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jako iż w 2015 czeka mnie wysyp komunij przypominających największy wysyp grzybów w borach tucholskich jaki miał miejsce w 86 po wybuchu reaktora w Czarnobylu, zacząłem planowanie wydatków jaki mnie czekają. Na szczęście okazało się że wszystkie są w jednym terminie a ja jestem tylko w jednym przypadku ojcem chrzestnym to pozostaje mi zakup jednego prezentu a pozostałe imprezy to będzie po prostu kasa. Nawiązując do tematu prezent już wybrałem będzie to konsola, niestety nie jestem w tym temacie obcykany a i nie chce wydawać kasy na wyrost. Prezent będzie dla dziewczynki więc konsola musi być koniecznie z move, raczej fajerwerki w postaci nowego Destiny czy Wiedzmina nie wchodzą w grę, więc zakup oczywistego PS4 wydaje się być nieuzasadniony. Jeszcze 2 lata temu jak sam się przymierzałem dla syna do takiego zakupu wybrał bym wii ale teraz chyba nie będzie to dobre posunięcie. Moze stare PS3 z akcesoriami do tenisa, deską itd. ?

Jak ktoś może coś więcej napisac z własnego doświadczenia to będę wdzięczny

Pozostaje jeszcze oczywiście czas zakupu, nie na darmo piszę już teraz. Wiem ze są promocje w święta i właśnie w komunie, a może warto już teraz kupić jak nie ma takiego boomu, szukałem cen w necie z zeszłego roku aby porównać ale nic nie znalazłem konkretnego co by wskazywało na wzrost cen np. przed komuniami bo tutaj dadzą grę tutaj drugiego pada, a gdzie indziej 200 zł rabatu.

Za moich czasów było łatwiej... sprzęt było trzeba kupić w wakacje jak nikt nie ma kasy :P

Edytowane przez MrWhite

Boski, mam w domu trzy kobitki, one maja koleżanki, a koleżanki mają swoje koleżanki... a one mają Xbox-y...

Ogólnie to Sony był u mnie w domu tydzień.

White do tego polecam gry na początek (półka córki): kinect adventures, kinect sports oraz just dance

:)