MrWhite Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 (edytowane) Witam,jako iż w 2015 czeka mnie wysyp komunij przypominających największy wysyp grzybów w borach tucholskich jaki miał miejsce w 86 po wybuchu reaktora w Czarnobylu, zacząłem planowanie wydatków jaki mnie czekają. Na szczęście okazało się że wszystkie są w jednym terminie a ja jestem tylko w jednym przypadku ojcem chrzestnym to pozostaje mi zakup jednego prezentu a pozostałe imprezy to będzie po prostu kasa. Nawiązując do tematu prezent już wybrałem będzie to konsola, niestety nie jestem w tym temacie obcykany a i nie chce wydawać kasy na wyrost. Prezent będzie dla dziewczynki więc konsola musi być koniecznie z move, raczej fajerwerki w postaci nowego Destiny czy Wiedzmina nie wchodzą w grę, więc zakup oczywistego PS4 wydaje się być nieuzasadniony. Jeszcze 2 lata temu jak sam się przymierzałem dla syna do takiego zakupu wybrał bym wii ale teraz chyba nie będzie to dobre posunięcie. Moze stare PS3 z akcesoriami do tenisa, deską itd. ?Jak ktoś może coś więcej napisac z własnego doświadczenia to będę wdzięcznyPozostaje jeszcze oczywiście czas zakupu, nie na darmo piszę już teraz. Wiem ze są promocje w święta i właśnie w komunie, a może warto już teraz kupić jak nie ma takiego boomu, szukałem cen w necie z zeszłego roku aby porównać ale nic nie znalazłem konkretnego co by wskazywało na wzrost cen np. przed komuniami bo tutaj dadzą grę tutaj drugiego pada, a gdzie indziej 200 zł rabatu.Za moich czasów było łatwiej... sprzęt było trzeba kupić w wakacje jak nikt nie ma kasy Edytowane 9 Października 2014 przez MrWhite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 dla dziewczynki xbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Boski- Napisano 10 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 zdecydowanie ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 10 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Boski, mam w domu trzy kobitki, one maja koleżanki, a koleżanki mają swoje koleżanki... a one mają Xbox-y...Ogólnie to Sony był u mnie w domu tydzień.White do tego polecam gry na początek (półka córki): kinect adventures, kinect sports oraz just dance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 11 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Polecam xbox 360Kinect w konsoli jest super i daje świetną zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi