kozel Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Cześć! Jestem z okolic Poznania, lat 25.Kiedyś grałem w Ogame, to było pewnie z 10 lat temu, macierzyste U20 (nick koza) i U1 (tez nick koza). Potem jak zaczęły wchodzić płatne udogodnienia zrezygnowałem. Ostatnio przez przestoje w pracy założyłem konto tutaj, na U8, i sobie przypominam stare dobre czasy Póki co sprawia mi to dużą przyjemność i mam nadizeję, że gdzieś w ST lub SJ się pojawię (po wygranej stronie oczywiście ). Przepaść między graczami tu jest ogromna niestety, ale mam nadzieję, że uda się coś jeszcze zdziałać!Pozdrawiam, Michał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Witamy!Cieszy fakt, że do gry przychodzą nowi gracze.W razie jakichś niejasności zapraszamy na forum do działu pytania lub bezpośrednio do mnie na PW, postaram się pomóc.Życzę owocnej gry obfitującej w ST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi