Viher Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Siemka. Mam do oddania 2 konta które leżą odłogiem i się marnują - może akurat ktoś na nich pogra.. u3 ~ 23bln punktówu5 ~ 16,5bln punktów Badania nienajgorsze, moony jaieś tam są, w banku coś na start się znajdzie. Konta oddam dziś lub jutro wieczorem, piszcie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukari21 Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 bardzo chętnie przyjmę konto na uni 5 (pw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Ja chetnie moge sie pobawic na uni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Chętnie przyjmę konto na uni3. Doświadczenie jakieś tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadelko Napisano 23 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 na u5 z chęcią przyjmę, czekam na pw jakby co z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 24 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Chetnie na u5 przyjme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny89 Napisano 24 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 ja chętnie zajme sie uni3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi