Ba'al Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Zresztą, jak ktoś się namęczył i zrobił mape to czemu miałby za jakąś symboliczną kwotę "na piwo" nie oddać komuś komu się nie chce klikać tyle czasu. Może dlatego, że ani konto ani nic co jest w grze nie należy do gracza? :O Inna sprawa, że mówimy tu o totalnym absurdzie - np. jeżeli zwróci się do mnie sojusznik z prośbą o pomoc w wojnie z danym sojuszem/graczem a jestem w posiadaniu koordów to dlaczego mam w ramach gry nie udostępnić tych koordów sojusznikowi? Pomoc sojusznikowi jest zakazana? A może określimy zakres pomocy sojuszniczej? Skoro jednak mogę w taki sposób pomóc to czemu przekazywanie koordów jest zakazane? Zgodzić się mogę jedynie z zakazem publicznego udostępniania koordów ale kwestia PW to już obłęd w ciapki. :O Z tego co wiem IWNF dostal warna za rozdawanie kordow...kazdy ma troche racji...ale skoro warn poszedl to znaczy ze jest to zakazane...i mysle ze juz pora na administracje i jej dzialanie...chociaz ciezko sie doczekac czegokolwiek z nia zwiazanego.: Nie zawsze jak ktoś dostanie bana czy warna to znaczy, że złamał regulamin - codziennie czytam losowo tematy odwołań i odnosze wrażenie, że nad tym nikt nie panuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruse Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Ja tez rozdaje koordy na u7 i u8 i co należy mi się ban?<_ czytaj post od poczatku...ze zrozumieniem :s> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Temat powinien być zamknięty, kara została nałożona, deus wyjaśnił pewnie sobie wszystko z IWNF.Wydaje mi się że nie ważne czy IWNF czy ktoś inny kara była by taka sama, nie ma podstaw do nałożenia innej a warn na forum ? Mnie mogą nawet tutaj zbanować za coś takiego, a w grze admin nie ma prawa nic mi zrobić. Zastanówcie się raczej nad zmianami w regulaminie, bo widać że osoby które nawet dostały rok temu bana chcą grać dalej do czego ja się przychylam, jednak nie na zasadzie że schodzi i bana i gra dalej...Do tego dochodzą multi zasiadania, multi bash itd.TABELA KAR MUSI ZOSTAĆ ZMODERNIZOWANA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruse Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Przedewszystkim regulamin i jego luki...oraz karanie banami za "byle" co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN10CITY Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 (edytowane) Karaluch znowu chcesz wyrwać darmowe astaty na konto? Jak masz dowody to je upublicznij, chyba że twoje słowa nie mają pokrycia, gdzie jakby sie to potwierdziło powinieneś być zdeptany jak Karaluch za pomoc Internetowemu Trolowi ktòry wykorzystuje każdy moment do siania fermentu, a administracja powinna mieć więcej zaufania do swojej załogi, a nie publicznie rugać, upominać co w rezultacie ma wpływ na o kiepskie zdanie, mniejsze poważanie na jej temat reszty graczy i użytkowników Forum Edytowane 1 Listopada 2014 przez VEVO MOCZAR i spieriz dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Jak nigdy musze przyznac racje Mr temat powinnien byc zamkniety Will został bardzo łagodnie potraktowany a sam jest na nie co do zbanowanych graczy MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Nie wiem po co ktoś odkopuje wyjaśniony temat sprzed miesiąca.Dla wiadomości karalucha i zainteresowanych na temat rozdawania koordów odbyłem rozmowę z deusem i wynikło z tego, że jako osoba w pewnym stopniu zarządzająca grą powinienem się powstrzymać od takich sytuacji, czego już nie czynię by nie było wiecej takich nieporozumień. Samo rozdawanie koordów jako takie nie jest zabronione, w tym wypadku chodziło o to, że pełniąc taką funkcję powinienem unikać takich sytuacji. Co więcej, nie gram już nawet aktywnie by nie mieszać gry z funkcją jaką pełnie. Temat został wyjaśniony z administratorem miesiąc temu więc dyskusję uważam za zbędną i zakończoną.Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi