spieriz Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Dzisiaj zauważyłem kolejny problem z ACS.Widok podglądu osoby która założyła związek:Jedna z twoich flot(a) lecąca z księżyca [x:xxx:x] osiągnie księżyc [y:yyy:y] misja: Napadaj Widok z mojego podglądu:Obca flot(a) lecąca z planety [x:xxx:x] osiągnie księżyc [y:yyy:y] misja: Napadaj Ja dołączyłem moją flotę z planety, może to miało wpływ na to, że całość się zmieniła w podglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Ja dołączyłem moją flotę z planety, może to miało wpływ na to, że całość się zmieniła w podglądzie. No patrz sam sobie odpowiedziałeś Nazwa się zmieniła w twoim podglądzie bo leciałeś z planety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 20 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Drogi Catalystku.Nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Kolega wysłał atak z moona na moona.Ja do niego dołączyłem, przy czym ja wysłałem z planety.W jego podglądzie wszystko było okej,natomiast w moim wszystkie floty leciały z planety,mimo że naprawdę jedna leciała z moona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Było trzeba tak od razu napisać coś się zbugowało najwidoczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Z raportami i zmianą planety <-> moon są różne cuda nie tylko w tym przypadku.Flota doleciała na księżyc a w wiadomości miałem, że osiągnęła planete pod moonem... także bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 25 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 (edytowane) Ogólnie podgląd jak i falanga wymaga poprawek.Np to że kolory lotów zmieniają sie po wysłaniu innej misji na falandze, co bardzo myli.O systemie ACS na fali nie wspomnę, działa jak chce, tak na prawdę nie wiadomo czego się spodziewać, jeden widzi flote, drugi nie, jedna fala dolatuje, druga nagle na moonie. Edytowane 25 Września 2014 przez kubulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 25 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 kubulus a pamiętasz lot na Miska jak nam zawracało ataki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 25 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 O tym własnie mówiłem, zgłoszone było, ale chyba nikt tego nie rozpatrzył. Lecieliśmy w 4 osoby i nagle dwie floty sobie zawróciły od tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Skrypt został lekko przepisany, jednak głównie w zasadach pierwszeństwa.Większa poprawka jest właśnie rozwiązywana logicznie i wraz z acs jest przewidziana na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi