nikon890 Napisano 18 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Nick:nikon890Tresc blokady: niezgloszenie wescia na kontoNick SGO: catalystSzczegolowy opis sytuacji : rano zalogowalem sie na konto kolegi z sojuszu by mu wlaczyc urlop bo on byl w trasie.Nie myslalem ze wescie na 2 min i wcisniecie urlopu tez musze zglosic.Ukarany juz zostalem gdyz gdy bylem na koncie kolegi marshal pojechal mi cala flote .Przepraszam za blad i jesli to mozliwe prosze o zdiecie bana.Pozdrawiam Nikon890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 18 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 6. Jednorazowe wejście na cudze konto (np. w celu włączenia urlopu) musi być zgłaszane bezpośrednio do operatorów uniwersum lub poprzez opcję Gra z jednego IP i uprzednio przez nich zaakceptowane. Rejestrując się akceptuje Pan regulamin gry. Nieznajomość go nie zwalania z jego przestrzegania. Blokada zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon890 Napisano 18 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 (edytowane) No trudno Mam pytanie czy gracz Basilas jak mial wlaczyny urlop to po banie dalej bedzie mial wlaczony ?? Jesli nie to czy moge wesc i mu zalaczyc jutro ten urlop ? Edytowane 18 Września 2014 przez nikon890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 18 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Deus coś mieszał z tymi urlopami po banach. Jutro jeżeli nie będzie bana na koncie Basilas proszę wysłać do mnie pw w grze. /cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi