kozel Napisano 17 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Cześć, Chętnie zaopiekuję się kontem na uni8, top 100, z flota, czy bez aktualnie gram od paru tygodni, duzo farmie nieaktywnych, parę procentów też zrobiłem, ale przepaść między top200 a 100 jest tak ogromna, że zajmie mi to kuupe czasu zanim coś uda mi się zdziałać. Do ogame wróciłem po paru dobrych latach, grałem na uni1 (ogame.pl) uni20 i jakimś nowym typu 49 czy coś. Parę st mialem (nick koza). Mam dużo chęci do gry i dość dużo czasu .Może krótko o sobie: Mam na imię Michał, jestem inżynierem konstruktorem, mam 26 lat i dużo chęci do gry:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozel Napisano 30 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 dobra tam sam dojde do top100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 30 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 W takim razie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi