mg4 Napisano 16 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 (edytowane) Nasz nick: 50_CentTreść blokady: push odbiorcaNick SGO, który nałożył bana: CatalystSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Atakowaliśmy gracza : Polakumie brakowało recyklerów na zbiórkę kolega z sojuszu dysponował większą ilością więc mi je udostępnił i zbebrał surowiec dla mnie po czym mi go odesłał więc nie jest to żaden push...bo surowiec był mój .Bardzo proszę o info co dalej w tej kwestii następuje . Edytowane 16 Września 2014 przez MG4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon890 Napisano 16 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Witam , z tej strony Nikon890 z uni 8 , sytuacjia dokladnie wygladala tak jak opisal docent.Prosze o zdiecie bana . Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 16 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Każdy podział złomu po ACS czy w odesłanie surowców po wypożyczeniu recyklerów należy zgłaszać do SGO aby nie było takich sytuacji jak ta. Zdejmuję blokadę i proszę następnym razem zgłaszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 16 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 o wielki dziekujemy xD.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 16 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Sprawa pomyślnie rozwiązana także temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi