Septurion Napisano 11 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Września 2014 Tak Jak w temacie. Eko na all planetachM.65K.54D.51-52 +-1Wydobycie: 8.472.405.164.448 metalu/dzień Floty brak.Mała obrona.Głównie eko (jak każdy)W banku troszkę surki na flotę czy coś Sklep Technologia bojowa 1/3Technologia obrona 1/3Napęd spalinowy 1/3Napęd impulsowy 1/3Napęd nadprzestrzenny 1/3Geolog 100% do 25.10.2014 Starcia wins 900+ lose100+ i remisów kilka Kończę z prostego powodu znudzenia się grą, w moim przypadku tak bywa w szczególności gdzie gry wymuszają od nas pieniądze a ja łatwo poddaje się czemuś takiemu jak np. no nie wiem, Miasto Pary i tak pewnie większość nie wie o co biega ^^.A tak na poważnie RLY 2 miesięczna promocja na astaty może gdybym nie grał pierwszy raz to nie dał bym zrobić się w konia na początku i od razu odstawił grę... Gra mnie dość bardzo wciągnęła na początku co widać po atakach i mojej aktywności nawet jeśli ponad trzy dni od innych startowałem. Monotonność zabija graczy niestety. Dziś spróbuje zadecydować kto przejmnie konto wszyscy mają szanse nawet ktoś nowy co chce wypróbować grę.Aha i dam mały podarunek dla właściciela jeśli będzie chciał, spisanych ponad top 100 graczy, kordynaty wszystkich planet jakie w danej chwili (kiedy spisywałem) posiadał.
GeoMorf Napisano 11 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Września 2014 Witam, Zgłaszam kandydaturę na konto. Obecnie gram na tym samym uni tylko posiadam pozycję 116: nick GeoMorf.Konto mi się podoba ze względu na eco, bo zazwyczaj gram eco. Farmię tylko idlerów, bo flote mi ciężko utrzymać ze względu na prace :-)Poza tym posyłam sporo ekspedycji. Odnośnie doświadczenia na tym serwerze, to grałem kiedyś (także eco) na uni6. I nie wiem co jeszcze można napisać, mam 26lat, jestem gemmologiem i osoba pracująca Pozdrawiam,Jacooo
PontonL0rd Napisano 11 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Września 2014 Ja z chcecią weżme konto dla mojego znajomego , ktory ostatnio szukał konta na uni 8.
MrWhite Napisano 11 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Września 2014 To i ja się zgłoszę, chetnie pogram na u8
Septurion Napisano 11 Września 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Września 2014 Konto oddane, powodzenia nowemu właścicielowi.
Rekomendowane odpowiedzi