Avenger Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witam mam pytanie czy dałoby radę cos zamieszać żeby osoby będące na urlopie nie widnialy w rekordach? Fajnie byłoby gdyby to zmienić i zobaczyć flotę aktywnego niż osoby przebywajacej na umodzie Pzdr czekam na odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Jak poskanujesz to też zobaczysz flotę aktywnego. Może jeszcze koordy w tych rekordach miały by być umieszczane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 9 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Ty i te twoje mądrości A powiedz mi po jaką cholere ma wyswietlac się gracz na upie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopelma Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 (edytowane) Moim skromnym zdaniem jest dobrze jak jest - pamietajmy ze to sa REKORDy wiec nie ma zadnej roznicy, czy gracz jest na urlopie, siedzi u babci, czy polecial na ksiezyc - dany rekord na UNI nalezy do Niego - chcesz byc lepszy to wybuduj wiecej. Nie traktujcie tej zakladki jako szukacz flot do zlomowania, bo nie po to sluzy. Jedynym bledem jest to, ze rekordy nie podliczaja flot w ruchu bo tak powinno to wygladac - powinno zmienic sie skrypt. Edytowane 9 Września 2014 przez Sopelma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darbryza Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 A ja gdzieś czytałem, że nie należy koniecznie do niego...Te rekordy(pomijając flotę) to fikcja.A dlaczego?A dlatego - np. jeśli Ty zrobisz rekord, ale Twoje konto zostało zaresjestrowane po moim na uni, to mimo tego, że to Ty zrobiłeś pierwszy ten rekord, to ja wskoczę na Twoje miejsce w rekordach. Ciekawe rozwiązanie nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopelma Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 A ja gdzieś czytałem, że nie należy koniecznie do niego...Te rekordy(pomijając flotę) to fikcja.A dlaczego?A dlatego - np. jeśli Ty zrobisz rekord, ale Twoje konto zostało zaresjestrowane po moim na uni, to mimo tego, że to Ty zrobiłeś pierwszy ten rekord, to ja wskoczę na Twoje miejsce w rekordach. Ciekawe rozwiązanie nieprawdaż? a tego to nie wiedzialem - ale i tak dyskusja rozbija sie o flote, bo o to chodzi najbardziej osobom zainteresowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Nie widzę żadnych przeciwwskazań, by gracze na urlopach nie mogli widnieć w rekordach. To są w końcu rekordy więc czemu miałyby dotyczyć tylko aktywnych graczy ? Żeby łatwiej było flotkę ustrzelić ? Tak to nie powinno działać Oczywiście nie mówię o graczach zbanowanych, oni nie powinni widnieć w rekordach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Jak już ktoś wyżej napisał to są REKORDY a nie szukacz flot.Temat więc na pewno nie przejdzie w ,,zmianach do gry"Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ale skoro są to rekordy a nie szukacz flot, to uwzględniłbym w nich też floty latające, a nie tylko stojące w końcu są to rekordy uni, czy szukacz flot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darbryza Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Takie to rekordy, że równie dobrze mogłoby ich nie być.Powody opisane w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Kwestia zbanowanych moim zdaniem jest tu dyskusyjna. Jeśli ktoś na bugach się dorobił, to wiadomo, kasacja konta i rekordy do kasacji, ale jak ktoś uczciwie klepał rekord, a dałciała i ma bana za multi, kasację, czy cokolwiek, co nie miało wpływu na ilość punktów, to taki rekord powinien być uznawany, ale takie rzeczy to chyba tylko w temacie rekordy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ale skoro są to rekordy a nie szukacz flot, to uwzględniłbym w nich też floty latające, a nie tylko stojące w końcu są to rekordy uni, czy szukacz flot? To już podlega troszkę pod błąd w skrypcie w takim razie i jak chcesz możesz go zgłosić w temacie błędów do Administratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 A ja gdzieś czytałem, że nie należy koniecznie do niego...Te rekordy(pomijając flotę) to fikcja.A dlaczego?A dlatego - np. jeśli Ty zrobisz rekord, ale Twoje konto zostało zaresjestrowane po moim na uni, to mimo tego, że to Ty zrobiłeś pierwszy ten rekord, to ja wskoczę na Twoje miejsce w rekordach. Ciekawe rozwiązanie nieprawdaż? Jeżeli już rozstrzygacie kto ma pierwszy rekord to na odwrót. Im wcześniej konto jest utworzone, tym pierwsze do rekordu zostanie wzięte. Może się to też niekiedy zmienić, zależy jaki mysql poda wynik. Gracze z urlopem będą pomijani w rekordach, została wykonana aktualizacja.Rekordy powinny dotyczyć tylko aktywnych graczy, flota, która jest pod ochroną urlopu nie powinna się tam znajdować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopelma Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Gracze z urlopem będą pomijani w rekordach, została wykonana aktualizacja.Rekordy powinny dotyczyć tylko aktywnych graczy, flota, która jest pod ochroną urlopu nie powinna się tam znajdować. w takim razie prosze o uwzglednienie w rekordach rowniez flot bedacych w ruchu (czyli graczy jak najbardziej aktywnych) w momencie podliczania rekordow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi