Gość I_Will_Never_Forget Napisano 4 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Po przenosinach u6 -> u7 badane badania jakby byly nie widoczne.W podglądzie badanie dalej trwa, włączyć innego też nie można bo wyskakuje, że jedno badanie już badam, na górze widnieje czas zakończenia badania jednak w zakładce badania go nie widać.Bardziej wizualny błąd bo badanie chyba dalej się bada.Z tego co wiem problem występuje także u innych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyWtorek Napisano 4 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 U mnie też, robiła mi się 3 tydzień technologia bojowa na poziom 29, po przenosinach mam 28,a badań ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 4 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Ja jak się przenosiłem też anulowało mi się badanie, ale u góry był link (bynajmniej ja go miałem) brzmiał coś jakoś NAPRAW BADANIE kliknąłem go i badanie przywróciło mi się i wszystko było oki. ASTEK dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 4 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 azazel niestety linku nie widać Bardziej wizualny błąd bo badanie chyba dalej się bada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uRkHaI Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 a resorty tez wam sie skasowaly? bo mi tak i kupe trytu zeżarło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 5 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Resorty też są wyzerowane. Musimy czekać aż administrator wróci, gdziekolwiek jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 6 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 tez mam wyzerowane resorty <_> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uRkHaI Napisano 6 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 tez mam wyzerowane resorty <_>mi sie badala tech expedycji na 25 przenioslem sie dzis sie skonczylo badanie i nadal mam na 24lvlu...czyli jednym slowem 52dni w 4literach,.,..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uRkHaI Napisano 14 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 czy ktos wogole z administracji to czyta czy olewka???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 14 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 ktos tam poniekad pewnie czyta resorty naprawione bynajmniej umnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uRkHaI Napisano 14 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 u mnie nadal brakuje technologii expedycji ktora sie badala podczas przenosin z 24 na 25lvl i 52 dni w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 14 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 u mnie nadal brakuje technologii expedycji ktora sie badala podczas przenosin z 24 na 25lvl i 52 dni w plecyZ tego co wiem badanie dalej się bada, tylko nie widać go w zakładce badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uRkHaI Napisano 15 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 a z tego co ja wiem to to badanie mi sie zbadalo juz bo badam nastepne rzeczy a tamto zostalo na poziomie nizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Konto się powinno przenosić jak link był dostępny od razu, a miesiąc po czasie gdzie było wgranych kilka innych rzeczy, które przykrywały tymczasowe poprawki. Resorty zostały poprawione i badania widoczne u osób, które przeniosły konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi