Avenger Napisano 3 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Września 2014 Witam. Mam takie pytanie czy możnaby ustawić częstsze odświeżanie statystyk zadań? Bo o co chodzi. Chodzi o to ,że zaliczyłem zadanie z expedycji i niestety nie mogę dostać "nagrody" bo dopiero jutro o 4 rano będą podliczane statystyki. Możnaby ustawić np co 4h już by to wyglądało inaczej, Proszę o rozważenie tej "prosby"Pozdr. Cytuj
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 3 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Września 2014 Zadania powinny być podliczane od razu a nagroda powinna być w banku. Sprawdz ponieważ powinno być tak jak napisałem. Podliczanie statystyk a zadań nie powinny mieć nic wspólnego. Należy wejść w zakładkę zadania, kliknąć interesującą nas gałąź a następnie przycisk ,,Sprawdź" wykonanego zadania by status zadania zmienił się na ,,wykonane" Cytuj
Avenger Napisano 3 Września 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Września 2014 No wlasnie musi być tu blad bo tak nie jest bo zadania expedycyjne podliczaja się o 4 rano jak ranking Cytuj
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 3 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Września 2014 Moge to zgłosić administratorowi, ale może tak powinno być także zobaczymy. W razie informacji odpowiem w tym temacie. Cytuj
Avenger Napisano 3 Września 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Września 2014 Oki to przekaz też ze godzina z raportu wojennego jest 2h do przodu niż w rzeczywistości np. Zrobiłem atak o 8rano a w raporcie pokazuje ze o 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi