MiG Napisano 1 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Nick: Mikogamiuni3Opis: W rekordach na u3 zauwazylem dziwne zjawisko.Jeżeli moja flota podczas podliczania znajduje się na FS, w rekordach widnieje RevenGe -50kk GS (z wlaczonym urlopem).Jeżeli moja flota stoi na moonie podczas przeliczania rekordow, w rekordach widnieje rekord Black_Hawk 60kk GS (z banem i urlopem)Sam posiadam 60kk GS, dlatego rekord sie nadpisuje, jednakze nie rozumiem dlaczego black_hawk nie jest wpisany nawet gdy moje GS sa na FS.(chociaż uważam że skoro gracz jest zbanowany powinno to być równoznaczne z usunięciem ze statystyk i rekordów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 1 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ja też widziałem błąd gdy miałem 17kkk MT i one ani razu sie w rekordach nie pojawiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi