uRkHaI Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 nie wiem czy było czy tez nie w kazdym razie w ostatnich nie widzialem,od bardzo dawna leciala mi technologia expedycji w badaniach na lvl25 jakos teraz sie miala konczyc lecz gdy zajrzalem do laboratorium okazuje sie ze zniknela technologia expedycji bo niby nie spelniam teraz juz wymagan na nia czyli nie mam zbadanej technologii szpiegowskiej na 22lvl choc wczesniej wszystko bylo ok,teraz jak zniklo to z badan nie moge nawet badania anulowac i stracilem pare miesiecy badan ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 wydaje mi sie, ze jak wybadasz to co musisz wybadać, aby spełnić jej wymagania, to wróci Ci do tego poziomu na którym była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Power. Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 to przez to że zostały zwiększone wymagania do postawienia szperaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darbryza Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 "Fajnie" ze ie dowiaduje o tym z forum.. normalnie szokGdzie to opisane zostało?... ze wymagania rosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Wymagania miały być zmienione na bardziej sensowne, nie wiem czemu desux je zmienił na wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) a gdzie było napisane do kiedy mozna sie przenosic przy połaczeniu zadnych dat zadnych informacji ;> Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez ASTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 tutaj wszystko sie dzieje nieoficjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi