c2h5oh Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 pieprz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozel Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Czy osoba zajmująca się tym tematem ma zamiar podliczyć wyniki i kontynuować zabawę, czy wypłacić zaległe astaty i zamknąć temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 @kozel osoba zajmująca się tematem czeka aż ktoś zgadnie, ale jeśli gra w to tak mało osób zastanawiam się czy jest sens prowadzenia tej zabawy. Jeśli ktoś chciałby zacząć nową edycję Mistrza Zgadywania proszę o PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozel Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 ehhhh KARDAMON to jest. to lepiej zamknąć ten temat w takim razie. Jutro napisze wiadomosc dot. przelania astatów. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Z astatami proszę do deusa, jak pisałem w innym temacie mój Panel przelewania astatów padł a z deusem skontaktować się nie mogę od dawna... KARDAMON to jest.Zgadza się. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez I_Will_Never_Forget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 21 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jak juz wspomnialem, ta edycja zostaje zakonczona. Po astaty prosze sie zglaszac do deusa, gdyz ja nie mam mozliwosci przelania i nie wiem kiedy bede ja znow mial. Dziekuje wszystkim za zabawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi