kozel Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Stycznia 2015 Czy osoba zajmująca się tym tematem ma zamiar podliczyć wyniki i kontynuować zabawę, czy wypłacić zaległe astaty i zamknąć temat?
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Stycznia 2015 @kozel osoba zajmująca się tematem czeka aż ktoś zgadnie, ale jeśli gra w to tak mało osób zastanawiam się czy jest sens prowadzenia tej zabawy. Jeśli ktoś chciałby zacząć nową edycję Mistrza Zgadywania proszę o PW.
kozel Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Stycznia 2015 ehhhh KARDAMON to jest. to lepiej zamknąć ten temat w takim razie. Jutro napisze wiadomosc dot. przelania astatów. pozdrawiam
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 20 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Z astatami proszę do deusa, jak pisałem w innym temacie mój Panel przelewania astatów padł a z deusem skontaktować się nie mogę od dawna... KARDAMON to jest.Zgadza się. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez I_Will_Never_Forget
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 21 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Stycznia 2015 Jak juz wspomnialem, ta edycja zostaje zakonczona. Po astaty prosze sie zglaszac do deusa, gdyz ja nie mam mozliwosci przelania i nie wiem kiedy bede ja znow mial. Dziekuje wszystkim za zabawe.
Rekomendowane odpowiedzi