niezadowolony Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 WitamSerw niby nowy a laguje jak stary albo jeszcze gorzej....zamienił stryjek siekierke na kijek czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 To nie jest wina serwera jednego czy drugiego, trwa weryfikacja problemu co jest przyczyną lagowania serwera.Obecnie zostały ustawione programy oraz skrypty które będą weryfikować i wykrywać problem, proszę o cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h5k Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Zmieniasz serwer pomijając weryfikację faktycznego problemu fajnie ja w 99% mam problem klikając w zakładkę flota, wybierając statki, ustalam cel, dalej kontynuuj i wtedy jest kupa, zobacz co w tym momencie tak długo sprawdza skrypt, bo nie sądzę, żeby był to problem łącza a tym bardziej serwera w sensie systemu operacyjnego który chciałeś przeinstalować a w rezultacie bez sensu przeniosłeś. Pozdr Dodam że w czasie gdy muli w sytuacji którą opisałem powyżej, jeśli kliknę cokolwiek, np. bank, właściwa formatka pojawia się odrazu. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez h5k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldSmuggler Napisano 27 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ogólnie jest dużo lepiej, ale pojawiają sie faktycznie jakieś zwiechy, np przy odświeżaniu podglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi