kamillu12 Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam. Mam problem z tranzakcjiami trytu. Czesto wyskakuje mi potwierdzenie przez operatora, jest to strasznie uciazliwe poniewaz dlugo sie czeka na takie zaakceptowanie. Rozumiem to i nie mam do tego pretensji ale surowce gracza ktory kupuje powinny byc zamrazane w banku albo najlepiej zniesc to potwierdzenie. wybaczcie za blad 'transakcja' ale nie umiem go poprawic w tytule. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez kamillu12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 również bym zmienił ten system, wiem że niektóre transakcje odbywają się bez potwierdzenia, rozszerzyłbym ten próg tolerancji na większy, bo czasami się czeka dzień lub dwa, a surowce nie raz są potrzebne na już np. do budowy floty na podstawkę czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 26 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Jaki błąd dokładnie zgłaszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 ciagle wlaczanie sie opcji potwierdzenia przez operatora ktore ostatnio skutowalo odrzuceniem z powodu braku srodkow na koncie. Prosze o usuniecie tego "potwierdzenie przez operatora", albo wprowadzenie zamrazania srodkow na koncie gracza ktory kupuje na czas potwierdzenia przez operatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi